ASK.NAOS - Megközelítésünk

Mert mindenkinek joga van tudni

Mivel fontos, hogy értsük, mit használunk bőrünkre, a NAOS megalkotta az Ask.NAOS-t, egy egyedülálló platformot, amely megfejti a BIODERMA, az Institut Esthederm és az Etat Pur termékek összetételét.

Bemutatjuk összetevőink természetét, szerepét és eredetét, valamint szabadalmainkat és technológiánkat. Egyszerű és könnyen értelmezhető információk.
Minden összetevő esetében felfedezheted a következőket:

•    természete: vitamin, növényi kivonat, olaj, vaj, stb.
•    eredete: növényi, ásványi, szintézissel előállított, biotechnológiai, stb.
•    szerepe: hidratál, táplál, nyugtat, tisztít, stb.

Az Ask.NAOS formulázási döntéseink és meggyőződésünk, azaz ökobiológiai megközelítésünk nagykövete. Ezt az egyedülálló, a bőr biológiáját és ökológiáját ötvöző megközelítést több mint 40 éve alkalmazzuk.  

Az ökobiológia révén a bőrt élő sejtekből álló ökoszisztémának tekintjük, amelyek folyamatosan kölcsönhatásba lépnek egymással és környezetükkel. Előnyben részesítjük a tiszta, biomimetikus, pontosan adagolt összetevőket. 

Erősíteni akarjuk a bőr természetes mechanizmusait, hogy segítsünk neki alkalmazkodni és helyreállítani saját egyensúlyi állapotát. Fontosnak tartjuk a bőrhibák eredetének megértését, hogy egyaránt kezeljük az okokat és a következményeket. Végül ihletet merítünk az életből, és megfigyeljük, a természet hogyan oldja meg tartósan a problémát.

Az Ask.Naos-on keresztül arra törekszünk, hogy tájékoztassunk a bőrrel kapcsolatos meggyőződésünkről és ismereteinkről, arról, hogy szerintünk hogyan működik és mire van szüksége. Igyekszünk megosztani Veled tudásunkat, hogy a számodra és a bőröd számára legmegfelelőbb termékeket választhasd.

Hosszú távú elkötelezettségünk az átláthatóság, így az Ask.NAOS a formuláink változásaival együtt frissül.