Jogi nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

NAOS HUNGARY KFT.

 

Korlátolt felelősségű társaság.

Székhelye: 2040, Budaörs, Puskás Tivadar út 1.

A magyar cégbíróság által 13-09-147838 cégjegyzékszámon bejegyezve

Telefon: 36 (1) 8 333 100

 

Honlapfelelős:

 

A honlap megjelenéséért és közzétételéért felel:

 NAOS Hungary Kft.

Korlátolt felelősségű társaság.

Székhelye: 2040, Budaörs, Puskás Tivadar út 1.

A magyar cégbíróság által 13-09-147838 cégjegyzékszámon bejegyezve

Telefon: 36 (1) 8 333 100

 

Webtárhely szolgáltató:

 Claranet
SAS with a capital of €5 332 300
Registered with the Paris RCS under number 419 632 286
Having its head office at 32 Rue Breguet – 75011 Paris - FRANCE
Tel.: +33 (0)1.44.78.63.65

 

Szerzői jogok / Copyright

 A honlapon található márkák és logók a NAOS bejegyzett védjegyei. A honlap használata ezen márkajelzések és logók vonatkozásában semmilyen licencjogot, illetve felhasználási jogot nem biztosít, ezen márkajelzések és logók bármely célra történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása esetén lehetséges.

 

A honlapon található szövegek és dokumentumok másolása vagy sokszorosítása kizárólag saját használatra és tájékoztató céllal megengedett. A szövegek sokszorosítása vagy másolása egyéb célokra – különösen kereskedelmi célokra – szigorúan tilos, kivéve, ha ezt a NAOS társaság írásban, előzetesen engedélyezi.

 

A NAOS társaság fenntartja a jogot, hogy védjegybitorlás és szellemi tulajdonjogainak megsértése esetén feljelentést tegyen és bírósághoz forduljon.

 

Felelősség kizárása

 A honlapon található adatok és információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az adatok és információk tartalmával kapcsolatban a társaság semmilyen közvetlen vagy közvetett felelősséget vagy garanciát nem vállal. A NAOS semmilyen felelősséget nem vállal továbbá a honlap használatával vagy megnyitásával kapcsolatos vagy abból fakadó esetleges károkért, többek közt a felhasználó számítógépében vagy más tulajdonában keletkező, vagy számítógépes vírusok okozta károkért.

 

A NAOS semmilyen felelősséget nem vállal a honlap tartalmában található hibákért, pontatlanságokért vagy kihagyásokért. A BIODERMA termékekről a honlapon található fényképek illusztrációs célt szolgálnak. A honlap tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért vagy teljességéért a társaság semmilyen felelősséget nem vállal. Az információk felhasználásának felelőssége teljes mértékben a felhasználót terheli.

 

A NAOS társaság semmilyen felelősséget nem vállal az oldal megnyitásából, elérhetetlenségéből, használatából és/vagy az oldalról közvetlenül vagy közvetve származó információk hitelesnek történő elfogadásából származó, közvetlen vagy közvetett károkért vagy veszteségekért, függetlenül azok okától, eredetétől, természetétől vagy következményeitől.

 

A felhasználó vállalja, hogy jelen honlapon keresztül nem terjeszt vagy tesz közzé olyan információt, amely polgári vagy büntetőjogi következményekkel járhat, így tartózkodik többek közt az illegális, a közrend megzavarására alkalmas vagy becsületsértő információk közzétételétől.

 

A honlaphoz hiperlinkkel kapcsolódó külső honlapokra a NAOS társaságnak semmilyen ráhatása nincs, azok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A külső honlapokra mutató linkek semmilyen körülmények között nem minősülnek a NAOS és ezen honlapok közötti együttműködés vagy támogatás jelének, a külső honlapokra saját feltételeik és adatkezelési szabályzatuk vonatkozik. Továbbá, sem természetes, sem jogi személy nem jogosult a honlapra mutató bármely linket a NAOS kifejezett hozzájárulása nélkül elhelyezni.

  

A honlappal kapcsolatos javaslatokat és meglátásokat kérjük a contactwebmaster@bioderma.com címre küldeni.